Manavgat'ta Yangın Son Dakika - O Iclmqqs0d3lm : Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - O Iclmqqs0d3lm : Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman.. Bugün öğlen saatlerinde gelen son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta yangın meydana geldiği belirtildi. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah.

Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya'da dört değişik yerde orman yangını meydana geldi. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı.

Vof5t9 6kmqxcm
Vof5t9 6kmqxcm from foto.sondakika.com
Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın 07.07.2021 11:18 son dakika gündem haberi: Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Adana'da termometreler 47 dereceyi gösterdi bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem manavgat'ta yangın nedeniyle boşaltılan kalemler mahallesi küle döndü son dakika: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 5 ilde daha yangın çıktı son dakika haberi: Görevlilerin açıklamalarına göre eğer önlem alınmazsa antalya ve çevresine elektrik sağlamak zora girecek. Türkiye, antalya manavgat 'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Bakanlar olay yerine gelerek son durum ile ilgili olarak açıklamalar gerçekleştirdi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Antalya 'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken. Manavgat'ta çıkan yangın elektrik santrali yakınlarına kadar geldi 29.07.2021 15:11 gelen son dakika haberine göre manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor. Türkiye, antalya manavgat 'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Yaşam 28.07.2021 | 13:10 son daki̇ka: Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Santral görevlilerinin paylaştıklarına göre acil önlemler alınmazsa antalya ve çevresine elektrik sağlamak zora girecek. Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah. Dün saat 12.05 saatlerinde antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın 4 farklı noktada aktif bir şekilde devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın 07.07.2021 11:18 son dakika gündem haberi: Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi.

Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Manavgat yangin son daki̇ka haberleri̇ Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah. Dün saat 12.05 saatlerinde antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın 4 farklı noktada aktif bir şekilde devam ediyor.

Xov8ziqtpnc1mm
Xov8ziqtpnc1mm from i4.hurimg.com
Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan. Bugün öğlen saatlerinde gelen son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta yangın meydana geldiği belirtildi. Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın 07.07.2021 11:18 son dakika gündem haberi: Haberler > türkiye haberleri > manavgat'ta büyük yangın: Dün saat 12.05 saatlerinde antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın 4 farklı noktada aktif bir şekilde devam ediyor. Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Antalya'da dört değişik yerde orman yangını meydana geldi. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi.

İşte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri.

Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Adana'da termometreler 47 dereceyi gösterdi bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem manavgat'ta yangın nedeniyle boşaltılan kalemler mahallesi küle döndü son dakika: Haberler gündem haberleri son dakika haberi. Santral görevlilerinin paylaştıklarına göre acil önlemler alınmazsa antalya ve çevresine elektrik sağlamak zora girecek. Yaşam 28.07.2021 | 13:10 son daki̇ka: Kent merkezine kadar sıçrayan alevler büyük paniğe neden oldu. Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Dün saat 12.05 saatlerinde antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın 4 farklı noktada aktif bir şekilde devam ediyor. Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah. Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi.

Bugün öğlen saatlerinde gelen son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta yangın meydana geldiği belirtildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! İşte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'ta büyük yangın:

Tl801bgzliheem
Tl801bgzliheem from foto.sondakika.com
Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. 5 ilde daha yangın çıktı son dakika haberi: Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Alevler bölgedeki elektrik santraline yaklaşmış durumda. Türkiye, antalya manavgat 'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'ta büyük yangın: Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor.

Dünyadan en son haberler, türkiye'den son dakika gelişmeleri, günün öne çıkan gündem haberleri, dünya ekonomi piyasalarından flaş haberler, en yeni spor haberleri ve magazin dünyasından son olaylar cnn türk'te.

Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Yangının şehir merkezine yakın olması sebebiyle insanların. Manavgat'taki orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yeniköy mahallesi sakinleri de ellerine aldıkları hortumlarla yangının evlerine. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın 07.07.2021 11:18 son dakika gündem haberi: Manavgat yangınından korkunç görüntüler geliyor. Antalya manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan ve ilçenin birçok bölgesini saran yangın, feci görüntülere. Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'ta büyük yangın: 5 ilde daha yangın çıktı son dakika haberi: Kare kare manavgat'ta yangın dehşeti!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook